marți, 29 noiembrie 2016

Book Haul ( November ^_^ )

Am revenit cu un book haul . Am cumpărat destul de multe cărți luna asta,de Black Friday mai mult . Abia aștept să le citesc și să le fac recenzii . Pe unele le-am citit deja și mi-au plăcut foarte mult , dar o să vedeți imediat *-*





                           O melodie veche care îmi place enorm <3

                                          Poză de grup <3

Editura Trei : 

1.După ce ne-am certat -Anna Todd ( Am citit deja această carte și este extraordinară . Am citit-o la recomandarea cuiva și chiar mi-a plăcut . E o carte romance care face parte din seria After ) 

2. După ce ne-am îndrăgostit- Anna Todd ( Al treilea volum din seria After care este un monstru de carte , dar pe care l-am citit atât de repede . A fost genial . Seria asta este superbă . Nu înțeleg cum a putut autoarea să se gândească la toate acele lucruri.)

3. Fata din tren- Paula Hawkins ( Cartea asta am terminat-o chiar aseară și este o carte foarte interesantă. Ultimele 100 de pagini sunt pur și simplu geniale . Le-am citit extrem de repede pentru că nu puteam să o las din mână . )

Editura Epica : 

1.Ugly Love - Colleen Hoover ( Am auzit atâtea lucruri despre cartea asta încât a trebuit să o cumpăr și eu . Abia aștept să o citesc și să văd ce părere am despre ea.)

2.Și am privit cu toții spre cer- Tommy Wallach ( Coperta și numele acestei cărți m-au atras foarte mult .Am decis s-o cumpăr și eu să văd dacă o să îmi placă la fel de mult cum le-a plăcut altora.) 

3.Ascultă-ți inima- Sarah Dessen ( Din nou coperta arată absolut superb și îmi place enorm . Sper să îmi placă si după ce o să o citesc , o să îi fac o recenzie. )

Editura Nemira :

1.Fata cu toate darurile- M.R. Carey ( Am văzut că este o carte SF , distopică și mie îmi plac de obicei cărțile de genul . Am auzit că este o carte genială și care chiar merită citită. Abia aștept.)

2.Delirium-Lauren Oliver ( Vreau această serie de foarte multă vreme pentru că sunt numai cuvinte de laudă la adresa ei . Tot ceva distopic așa că abia aștept sa o citesc .)

Editura Corint :

1. Mândrie și prejudecată-Jane Austen ( Am găsit în seria After atâtea fragmente în care se vorbea despre cartea și m-a făcut curioasă . Sper să îmi placă pentru că am mari așteptări de la ea.)

Cam acestea sunt cărțile , majoritatea cumpărate de Black Friday . Abia aștept să le citesc pe toate . Mulțumesc pentru atenția acordată . Voi ce mai citiți ? 

                                                Lecturi plăcute !<3

4 comentarii:

  1. Câte cărți😍. Vreau si eu 😂. Pozele sunt de pe Instagram nu? Drăguța postare.😘

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai că nu sunt așa multe :) Da , pozele sunt de pe Instagramul meu . :* Mersi mult <3

      Ștergere
  2. Cate carti frumoase ! Lecturi placute!

    RăspundețiȘtergere