miercuri, 21 decembrie 2016

RECENZIE : Ugly Love. Despre fața urâtă a iubirii - Colleen Hoover

În primul rând vreau să îmi cer scuze că nu am mai postat de multă vreme , dar am avut o perioadă mai încărcată și nu am avut timp deloc să fac o postare . 

Mi-am propus azi să fac o recenzie la Ugly Love deoarece a fost o carte magnifică și vreau să împart cu voi opiniile mele despre această carte . Să începem ! 



Titlul original : Ugly Love

Autor: Colleen Hoover

Editura: Epica

Număr pagini : 352


Sinopsis:Atunci cand Tate Collins il intalneste pe Miles Archer, un pilot de avioane tacut, la locul lui, bantuit de un trecut intunecat, ea e constienta ca ceea ce simte nu e tocmai dragoste la prima vedere. Cei doi nu se considera nici macar prieteni, iar singurul lucru pe care il au in comun este o atractie fizica de netagaduit. Dupa ce dorintele lor ies la iveala, cei doi isi dau seama ca tocmai au gasit solutia perfecta pentru o relatie fara alte implicatii. El nu cauta iubire, iar ea nu are timp pentru asa ceva. Aranjamentul lor ar fi extrem de satisfacator, daca Tate ar putea sa respecte cele doua reguli impuse de Miles: nu pune intrebari despre trecut; nu te astepta la un viitor impreuna.

Ei cred ca se pot descurca, dar, atunci cand in povestea lor se infiripa sentimente adevarate, totul se schimba.

Recenzie : Am numai cuvinte de laudă cu privire la această carte . A fost genială . Pe scurt, este vorba despre Tate Collins ( care este fată , dar după nume pare băiat) care se muta la fratele ei în apartament pentru o perioadă . Chiar la ușa apartamentului îl întâlnește pe Miles Archer , care la prima vedere este un bețiv . În timp , cei doi încep să se înteleagă , și ajung la un consens . Care este acesta și ce se întâmpla mai departe ? Vă las pe voi să aflați ! 😉

Miles este un pilot .Este un tip extrem de sentimental , care după toate cele toate întâmplate ( nu vă pot spune că este un spoiler imens) nu mai poate iubi . Alegerile pe care le ia pe tot parcursul cărții sunt puțin cam ciudate , dar totuși la final înțeleg tot . Mi-a plăcut mult de el ❤

Recunosc că prima oară eram puțin cam sceptică , am zis nu o să îmi placă deloc . Nu aveam dispoziția necesară pentru o astfel de carte , dar m-a surprins plăcut . Am început-o într-o seară și m-a prins atât de tare încât a doua zi era terminată . Cartea asta m-a trecut prin toate stările posibile : eram fericită când totul era bine , iar când se întâmpla ceva rău începeam imediat să mă simt și eu rău . La ultimele 50 de pagini am plâns non-stop și am aflat tot ce s-a întâmplat cu Miles.

Romanul este scris din două perspective : perspectiva lui Tate care plasează acțiunea în prezent și perspectiva lui Miles plasată cu 6 ani în urmă . 

Citate : 

⚫ "- Dacă aș fi capabil să iubesc pe cineva... te-aș iubi pe tine ."


⚫"Sunt convinsă că nu se gândește la mine, decât când mă aflu la vreo cinci metri de el . 

-Mă îndoiesc, zice Cap. Pun pariu că băiatul se gândește la tine mult mai mult decât arată ."


⚫"-Dragostea nu e mereu frumoasă, Tate . Uneori îți petreci timpul cu speranța că , în cele din urmă , se va transforma în ceva diferit . În ceva mai bun . Apoi, fără să îți dai seama , ajungi de unde ai plecat, dar inima ți-ai pierdut-o, undeva, pe drum ."

⚫"Așadar, oricât de mult încerc să-mi protejez inima de el, totul e în zadar. În cele din urmă, mi-o va frânge."

Cartea va fi ecranizată , iar filmul va apărea în anul 2018 . Miles Archer va fi jucat de Mike Bateman . 

Cam atât și cu această recenzie . Sper ca v-am convins să citiți această carte minunată care își merită toate laudele . Voi ce mai citiți ?

2 comentarii:

  1. Foarte frumoasă recenzia.😍 Cred că o să încep să citesc Absolut tot.💖 Tu ce citești acum?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult . Citesc După ce am găsit fericirea , pe care cred că o și termin azi <3

      Ștergere